Aanbiedingen wintersport Canada Amerika
Wij gebruiken cookies

Aanbiedingen winter 2018 2019

Laat je inspireren door onze aanbiedingen

Skivakantie Canada vanaf € 889


Skiweek Jasper va. € 889 pp

Een prachtige reis naar Jasper (Alberta, Canada) en het skigebied Marmot Basin. De prijs is inclusief de rechtstreekse vlucht met KLM, een transfer of een eigen SUV huurauto, 7 nachten in een ***hotel in Jasper en een 6 daagse liftpas voor Marmot Basin. Neem op de vlucht je eigen ski's gratis mee!

Gratis dagpas in AspenGratis extra dag skipas in Aspen

In Aspen en Snowmass krijg je het hele seizoen een gratis dagpas van ons. Deze 'perfect storm promotion' kunnen we aanbieden vanaf een 4 daagse passen. Je moet uiterlijk op de 15e van de maand voorafgaand aan je reis de skipas boeken. Een 5 daagse pas wordt dan een 6 daagse pas etc.


Skivakantie met heliski in Canada vanaf € 1759Skiweek incl. heliski va. € 1759 pp

Deze winter kun je in Canada gaan helikopterskiën voor een spectaculaire prijs. Je vliegt met KLM naar Edmonton, rijdt met je SUV huurauto naar Jasper en na 3 dagen rij je door naar Panorama waar je een volledig verzorgd heliski avontuur gaat beleven. Incl. vlucht, auto, hotel, liftpas en helikopterski dag.

Gratis Tri Area skipas voor kinderen


Gratis liftpas in Banff voor kinderen

In het Canadese Banff en Lake Louise hebben we een mooie aanbieding voor gezinnen: Kinderen van 12 jaar (en jonger) krijgen een gratis liftpas als er tenminste 1 ouder is die een liftpas van min.5 dagen aanschaft. De aanbieding geldt het hele seizoen, ook tijdens de schoolvakanties in december! 
Skisafari Jasper, Lake Louise en Banff  va € 1689


Skisafari Alberta va. € 1689 pp

Wij zijn trots op deze prachtige skisafari in Alberta. Je reist in 14 dagen naar 1 stad, 4 skigebieden, 3 dorpen, 2 National Parks en je rijdt over de wereldberoemde Icefields Parkway! De prijs is inclusief de rechtstreekse vlucht, een SUV huurauto, alle overnachten en liftpassen. 

Gratis liftpas voor kinderen 7-12 jaar in Aspen


Gratis pas voor kids 7-12 in Aspen

Als je na 1 januari 2019 met je kinderen naar Aspen reist is dit erg interessant!  Voor iedere dag dat je ski's huurt in Aspen of Snowmass krijgen kinderen (7-12) een gratis skipasdag. Als je een week huurt, skiën de kinderen dus een week gratis! Zo wordt de krokusvakantie een stuk betaalbaarder voor jouw gezin.