Aanbiedingen wintersport Canada Amerika
arrow_drop_up arrow_drop_down

Aanbiedingen winter 2019 2020

Laat je inspireren door onze aanbiedingen

Skivakantie Canada vanaf € 1069


Skiweek Jasper va. € 949 pp

Een prachtige reis naar Jasper (Alberta, Canada) en het skigebied Marmot Basin. De prijs is inclusief de rechtstreekse vlucht met KLM, een transfer of eigen SUV huurauto, 7 nachten in een ***hotel in Jasper en een 6 daagse liftpas voor Marmot Basin. Neem op de vlucht je eigen ski's gratis mee!

Gratis dagpas in AspenGratis dag skipas in Aspen

In Aspen en Snowmass krijg je het hele seizoen een gratis dagpas van ons. Deze 'perfect storm promotion' kunnen we aanbieden vanaf een 4 daagse passen. Je moet uiterlijk op de 15e van de maand voorafgaand aan je reis de skipas boeken. Een 5 daagse pas wordt dan een 6 daagse pas etc.


Skivakantie met heliski in CanadaHelikopter skiën

Deze winter kun je in Canada gaan helikopterskiën voor een spectaculaire prijs. Je vliegt met Air Canada naar Calgary, rijdt met je SUV huurauto naar Banff en na 3 dagen rij je door naar Panorama waar je een volledig verzorgd heliski avontuur gaat beleven. Incl. vlucht, auto, hotel, liftpas en heliski dag.

Bear Hill Lodge in Jasper


Authentieke cabins in Jasper

Als je op zoek bent naar een authentieke  cabin met 2 slaapkamers, dan zit je perfect bij de Bear Hill Lodge in National Park Jasper. De accommodatie ligt op loopafstand van het centrum van Jasper en is al te boeken vanaf € 1199 pp inclusief rechtstreekse KLM vlucht, overnachting, transfer en liftpas.
Kerstmis in WhistlerKerst en Oud & Nieuw in Whistler

Deze winter hebben we een mooie aanbieding voor een weekreis naar Whistler. Vlieg 25 december  rechtstreeks met KLM naar Vancouver en reis door naar Whistler waar je 7 nachten verblijft en 5 dagen skiet. Opties: heliski, sneeuwscooter, hondenslee & spa. Vanaf € 2699 pp bij 2 pers.

Vier de jaarwisseling in Banff


Vier de jaarwisseling in Banff

In het Canadese Banff hebben we een prachtige reis voor een scherpe prijs. Kinderen tot 12 jaar ontvangen voor deze reis een gratis liftpas, dat betekent een extra korting van € 300 boven op de scherpe aanbieding. Boek va. € 1579 pp incl. directe vlucht, accommodatie, liftpas en transfers. Op = Op!
Skisafari Jasper, Lake Louise en Banff


Skisafari Alberta va. € 2.189 pp

Wij zijn trots op deze prachtige skisafari in Alberta. Je reist in 14 dagen naar 1 stad, 4 skigebieden, 3 dorpen, 2 National Parks en je rijdt over de wereldberoemde Icefields Parkway! De prijs is bij 2 personen en inclusief de rechtstreekse vlucht, een SUV huurauto, alle overnachtingen en liftpassen. 

Gratis liftpas voor kinderen 7-12 jaar in Aspen


Gratis pas voor kids 7-12 in Aspen

Als je na 1 januari 2019 met je kinderen naar Aspen reist is dit erg interessant!  Voor iedere dag dat je ski's huurt in Aspen of Snowmass krijgen kinderen (7-12) een gratis skipasdag. Als je een week huurt, skiën de kinderen dus een week gratis! Zo wordt de krokusvakantie een stuk betaalbaarder voor jouw gezin.

Jasper deluxe incl. rechtstreekse vlucht va € 1499 pp

Luxe skiweek in het Fairmont *****

Je vliegt rechtstreeks met KLM en aansluitend stap je in de shuttle of rij je met je eigen SUV huurauto naar Jasper. Deze reis wordt aangeboden inclusief een luxe kamer in het heerlijke Fairmont Jasper Park Lodge ****/* en een 6 daagse liftpas. Je boekt al vanaf € 1.389 pp


Offerte aanvraag op maat voor jou

Op WintersportCanadaAmerika.nl is geen kant en klaar aanbod van skireizen naar Noord Amerika. We inspireren je graag met aanbiedingen en voorbeeldreizen. Een skivakantie naar Amerika of Canada boek je niet zomaar. Reiswensen zijn voor iedereen anders, daarom is elke reis maatwerk.

Wij gebruiken cookies