Aanbiedingen wintersport Canada Amerika

Aanbiedingen winter 2018 2019

Laat je inspireren door onze aanbiedingen

Kerstvakantie Canada ski

Kerstmis in Canada va. € 1359 pp

Vier Kerst in de sneeuw! Ga met je gezin of met je lief op 23 december met een rechtstreekse vlucht naar Canada en geniet van het witte sprookje van Jasper. Je bent op 2 januari terug in Nederland. Heerlijk skiën of snowboarden in Marmot Basin! Vlucht, accommodatie, transfers en skipas inclusief. 

Jaarwisseling in Canada

Oud&Nieuw in Jasper va. € 1199 pp

Kun je een nog leukere manier bedenken om de jaarwisseling in te luiden dan tijdens een vakantie in het charmante dorp Jasper? Ski in de poedersneeuw in Marmot Basin en geniet volop tijdens deze prachtige vakantie. Incl. vlucht, transfer, accommodatie en liftpas.

Skivakantie Canada vanaf € 1069


Skiweek Jasper va. € 1069 pp

Een prachtige reis naar Jasper (Alberta, Canada) en het skigebied Marmot Basin. De prijs is inclusief de rechtstreekse vlucht met KLM, een transfer of eigen SUV huurauto, 7 nachten in een ***hotel in Jasper en een 6 daagse liftpas voor Marmot Basin. Neem op de vlucht je eigen ski's gratis mee!

Gratis dagpas in AspenGratis extra dag skipas in Aspen

In Aspen en Snowmass krijg je het hele seizoen een gratis dagpas van ons. Deze 'perfect storm promotion' kunnen we aanbieden vanaf een 4 daagse passen. Je moet uiterlijk op de 15e van de maand voorafgaand aan je reis de skipas boeken. Een 5 daagse pas wordt dan een 6 daagse pas etc.


Skivakantie met heliski in CanadaHelikopter skiën va. € 1809 pp

Deze winter kun je in Canada gaan helikopterskiën voor een spectaculaire prijs. Je vliegt met KLM naar Edmonton, rijdt met je SUV huurauto naar Jasper en na 3 dagen rij je door naar Panorama waar je een volledig verzorgd heliski avontuur gaat beleven. Incl. vlucht, auto, hotel, liftpas en helikopterski dag.

Gratis Tri Area skipas voor kinderen


Gratis liftpas in Banff voor kinderen

In het Canadese Banff en Lake Louise hebben we een mooie aanbieding voor gezinnen: Kinderen van 12 jaar (en jonger) krijgen een gratis liftpas als er tenminste 1 ouder is die een liftpas van min.5 dagen aanschaft. De aanbieding geldt het hele seizoen, ook tijdens de schoolvakanties in december! 
Skisafari Jasper, Lake Louise en Banff


Skisafari Alberta va. € 2189 pp

Wij zijn trots op deze prachtige skisafari in Alberta. Je reist in 14 dagen naar 1 stad, 4 skigebieden, 3 dorpen, 2 National Parks en je rijdt over de wereldberoemde Icefields Parkway! De prijs is bij 2 personen en inclusief de rechtstreekse vlucht, een SUV huurauto, alle overnachtingen en liftpassen. 

Gratis liftpas voor kinderen 7-12 jaar in Aspen


Gratis pas voor kids 7-12 in Aspen

Als je na 1 januari 2019 met je kinderen naar Aspen reist is dit erg interessant!  Voor iedere dag dat je ski's huurt in Aspen of Snowmass krijgen kinderen (7-12) een gratis skipasdag. Als je een week huurt, skiën de kinderen dus een week gratis! Zo wordt de krokusvakantie een stuk betaalbaarder voor jouw gezin.

Jasper deluxe incl. rechtstreekse vlucht va € 1499 pp

Luxe skiweek in het Fairmont *****

Je vliegt rechtstreeks met KLM en aansluitend stap je in de shuttle of rij je met je eigen SUV huurauto naar Jasper. Deze reis wordt aangeboden inclusief een luxe kamer in het heerlijke Fairmont Jasper Park Lodge ****/* en een 6 daagse liftpas. Je boekt al vanaf € 1.499 pp

Krokus vakantie in Whistler2-9 maart Whistler va € 1899 pp

Whistler staat bekend als de meest populaire bestemming van Canada. Wij snappen wel waarom: Het ligt niet ver van Vancouver, het dorp is heel gezellig en sfeervol, je skiet in het grootste skigebied van Noord Amerika, je kunt nog veel meer doen dan alleen skiën, je logeert luxe én ski-in/ski-out. Een top reis!Offerte aanvraag op maat voor jou

Op WintersportCanadaAmerika.nl is geen kant en klaar aanbod van skireizen naar Noord Amerika. We inspireren je graag met aanbiedingen en voorbeeldreizen. Een skivakantie naar Amerika of Canada boek je niet zomaar. Reiswensen zijn voor iedereen anders, daarom is elke reis maatwerk.

Wij gebruiken cookies