Page content

WintersportAmerikaCanada.nl

About-us

Inspiratieplatform voor wintersport in Noord Amerika

Reisverslagen, praktische tips, leuke weetjes, bestemmingsinfo en nieuwtjes over wintersport in Noord Amerika. Dat vind je op WintersportCanadaAmerika.nl. Een inspiratieplatform voor skiën in Noord Amerika, geïnitieerd door Time Out Tours. Sinds 2010 profileren wij ons met www.SkieninCanada.nl en www.SkieninAmerika.nl als skispecialist op dit continent.

Mythes doorprikken en inspireren

Door de jaren heen merkten we dat er nogal wat mythes bestaan over skiën in Noord Amerika. Te duur, te ver, te hoog, alleen voor skicracks. Onzin vinden wij! Wij zijn overal geweest en die beeldvorming is onjuist. Zo hoeft een week skiën in Canada inclusief vlucht, niet duurder te zijn dan een week in bijvoorbeeld Val Thorens of Ischgl. Dankzij de directe vluchten is je reistijd niet veel langer dan een autoreis naar een Europese skibestemming. Wij hebben dit podium gecreëerd om onze ervaringen, insidertips en reisverhalen te kunnen delen. Daarnaast is er ruimte voor gastblogs en besteden we aandacht aan hele praktische informatie zoals bagage, visa, klimaat en verkeersregels.

Reizen op maat

Op WintersportCanadaAmerika.nl is geen concreet aanbod van skireizen naar Noord Amerika. Wel bestaat de mogelijkheid een offerte op te vragen. Een skivakantie naar Amerika of Canada boek je niet zomaar online. Dus het liefst hebben we persoonlijk contact om precies te weten wat nu de wensen en verwachtingen zijn.

Historie

Met SkieninFrankrijk zijn we al sinds 1978 actief in het organiseren van wintersportvakanties. De websites SkieninCanada en SkieninAmerika bieden net als SkieninFrankrijk de mogelijkheid om online een reis te  boeken. In 2007 ontstond het eerste idee voor SkieninCanada. De wintersportlanden Canada en Amerika zijn in 2010 als nieuwe labels gelanceerd naast het reeds bestaande label SkieninFrankrijk.

Stichting Garantiefonds ReisgeldenSGR-logo

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR met lidmaatschapnummer 3251. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Reisorganisatie Time Out Tours

Als reisorganisator van alle reizen op deze website treedt op: Time Out Tours BV, Scheepswerflaan 163, 4941 GZ Raamsdonksveer, inschrijving KvK 18126095. Copyright 2010 Time Out Tours BV. Niets uit deze publicatie mag worden overgenomen of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Time Out Tours. De reisvoorwaarden die van toepassing zijn op onze reizen zijn hier te downloaden.

Bel ons:  SkieninCanada : +31 (0)162 497500  – SkieninAmerika : +31 (0)162 497501

Wil je meer weten over ons of wil je samenwerken met ons? Stuur ons een bericht!