Page content

EpicMix, de leukste app voor je wintersport

EpicMix, de leukste app voor je wintersport

Haal nog meer uit je vakantie met EpicMix, de app van Park City Mountain. Optimaliseer je tijd op de berg door in de app de wachttijden per lift te bekijken.

EpicMix, de app van Parc City Mountain Resort

Deze coole nieuwe app werkt met GPS dus je kunt precies je locatie in het skigebied zien. EpicMix is een gratis app en volgens eigen zeggen de enige gratis app waarmee je je prestaties op de berg kunt volgen én je afstanden kunt bijhouden, foto’s kunt maken én mee kunt doen aan diverse challenges.

Daarnaast krijg je superveel informatie via de app. EpicMix is beschikbaar in Park City Mountain Resort en in The Canyons. Je kunt gratis foto’s uit de app delen of tegen betaling alle foto’s downloaden.

EPICmix

EpicMix classicEPICmix

Verzamel digitale ‘pins’. Deze pins kun je verdienen met challenges op het gebied van hoogteverschil, aantal liften, aantal dagen op de pistes, aantal genomen foto’s. check-in’s in het resort etc. EpicMix geeft je ook informatie waar je de geprepareerde pistes kunt vinden.

EpicMix photoEpic mix photo

EpicMix Photo biedt gratis on-mountain foto’s. Als je alle foto’s wilt delen of downloaden betaal je USD 50.

EpicMix challengeEPICmix challenges

uitdagingen zijn niet alleen voor de experts. Je kunt met de EpicMis Challenges een uitdaging voor iedere leeftijd en elk niveau vinden. Je logt in op één van de EpicMix kanalen (app, mobile, desktop) en selecteert je challenge op basis van niveau (beginner, gevorderd, vergevorderd of expert), type (hoogte overbrugging, aantal liften, aantal dagen in het skigebied) en de lengte (1 dag of meerdere dagen of een heel seizoen). Je kunt openbare challenges doen en ook vrienden uitnodigen voor een challenge.

Park City, je bent er zo!

Een wintersportvakantie naar Amerika is allang geen ver-van-mijn-bed-show meer. Delta Air Lines start winter 2016/2017 een directe lijn van Amsterdam naar Salt Lake City waardoor je binnen 12 uur op de pistes kunt staan. Park City ligt op slechts 40 minuten van Salt Lake City! De skigebieden van Park City en The Canyons werden in de zomer van 2015 met een lift met elkaar verbonden waardoor het grootste skigebied van Amerika ontstond. Met deze samenvoeging ontstond het grootste skigebied van Amerika.

Vlieg deze winter rechtstreeks naar Salt Lake City met Delta Air Lines!

Wil je meer weten over Park City & The Canyons?

Park City

Ski jij deze winter met een Epic pass? Zodra je een epic pass hebt, kun je een epicmix.com account activeren.