Wij gebruiken cookies

Page content

Wintersport met KLM: gratis ski’s meenemen in vliegtuig

Wintersport met KLM: gratis ski’s meenemen in vliegtuig

Normaal gesproken moet je bij KLM betalen voor je eigen ski’s maar als je bij ons boekt, kun je gratis ski’s meenemen als je naar Edmonton vliegt. 

In samenwerking met KLM mogen we je aanbieden om in de winter van 2018 2019 op alle rechtstreekse vluchten naar Edmonton gratis je eigen ski’s mee te nemen. Uiteraard geldt deze aanbieding ook voor snowboards, je kunt een volledige wintersportuitrusting gratis meenemen.

Marmot Basin Jasper wintersport Canada gratis ski's meenemen

Van Edmonton naar Jasper

Vanuit Edmonton rij je eenvoudig naar Jasper National Park. Daar vind je Canadese poedersneeuw van november tot en met april. Het sneeuwzekere skigebied Marmot Basin biedt wintersporters van alle niveaus een heerlijke wintersportervaring. Brede pistes, geen wachtrijen bij de lift… Hier droomt iedere skiër en snowboarder van!

Besparing van € 170 per persoon

Deze deal geldt alleen bij geselecteerde tour operators en kun je zelf niet boeken bij KLM. KLM biedt wel de mogelijkheid om een extra ski tas of board bag mee te nemen maar normaliter betaal je dan € 85 per tas per enkele reis. Als je via ons boekt bespaar je dus maar liefst € 170.

gratis ski's meenemen wintersport Canada

Sneeuwzekerdeals vanaf € 889 per persoon

Wie denkt dat wintersporten in Canada duur is, wordt aangenaam verrast. Dit jaar bieden we de zogenaamde Sneeuwzekerdeals. Een sneeuwzekerdeal betekent een complete wintersport naar Jasper National Park vanaf €889. De prijs is inclusief rechtstreekse retourvlucht, huurauto, 7 hotelovernachtingen, 6-daagse skipas en dus ook je wintersportuitrusting als extra ruimbagage!

De speciale prijs van € 889 per persoon geldt alleen voor vertrek uit Nederland op 20 januari 2019. Je kunt ook eerder of later vertrekken, dan is de prijs nog steeds zzeer aantrekkelijk, bekijk alle prijzen op de pagina van de sneeuwzekerdeals. De prijs is gebaseerd op een hotelkamer en een huurauto bezet met 4 personen, als je met 2 personen op een kamer wilt verblijven, kun je al vanaf € 999 boeken.

De aanbieding voor gratis ski’s meenemen geldt op alle rechtstreekse vluchten van KLM vanaf Schiphol naar Edmonton International Airport. De luchthaven van de hoofdstad van Alberta is de toegangspoort naar Jasper National Park waar je een echte powder snow experience kunt beleven.

Winter in Jasper National Park

Wie gaat wintersporten in Canada, kan rekenen op een veel bredere wintersportervaring dan alleen skiën of snowboarden in Marmot Basin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hondensleetocht door de overweldigende natuur of schaatsen op prachtige meren in de omgeving?

Of probeer ijsklimmen zoals Josée deed in Jasper, lees hier haar verslag: IJsklimmen in Jasper, YES we Canyon!

gratis ski's meenemen naar Jasper wintersport

Jouw ultieme winter beleef je in Canada!

De wintersportuitrusting mag bestaan uit 1 paar ski´s of 1 board per persoon. Dit betekent 1 tas voor de ski’s of een snowboard en een aparte tas voor de schoenen. De lengte van de tas met het snowboard mag maximaal 300 cm bedragen. Kijk op de website van KLM voor de meest actuele informatie over de bagageregeling van KLM.

Lees hier alles over de sneeuwzekerdeals: Sneeuwzekerdeal Jasper vanaf € 889 per persoon

Else Schepers
Else Schepers is als ski touroperator actief. Op deze website deelt ze samen met haar team en gastbloggers insidertips en ervaringen om je te inspireren voor een winterse droomreis naar Canada of Amerika.