Page content

Maak kans op een gratis skipas naar Park City

Maak kans op een gratis skipas naar Park City

Delta Airlines vliegt vanaf deze winter 4x per week rechtstreeks naar de Amerikaanse Rockies. En jij profiteert met een gratis skipas voor Park City!

Deze winter supersnel naar de Rockies

Delta Air Lines maakte in de zomer van 2016 bekend dat ze een nieuwe lijndienst opent tussen Schiphol en het Amerikaanse Salt Lake City. De komst van deze nieuwe lijndienst is goed nieuws voor wintersporters. Al jaren kun je rechtstreeks naar Canada vliegen maar Amerika was voor de Nederlandse wintersporters tot nu alleen met een overstap te bereiken. Daar komt sinds deze winter verandering in! Je kunt nu rechtstreeks naar Salt Lake City vliegen, waarvandaan je binnen een half uur op de pistes kunt staan! Delta Air Lines is de enige aanbieder met rechtstreekse  vluchten van en naar de Amerikaanse Rocky Mountains.

Delta Air Lines geeft een gratis skipas weg

Ideale vluchttijden en talloze skigebieden

De vluchten worden in samenwerking met partners Air France, KLM en Alitalia uitgevoerd. De nieuwe rechtstreekse dienst vertrekt op 9.50 uur uit Amsterdam en je komt ruim 10 uur later aan in Amerika, waar het dan 12.45 uur lokale tijd is.  Als je wilt kun je diezelfde dag nog skiën want Salt Lake City is de toegangspoort tot heel veel skigebieden waaronder Park City, Amerika’s grootste skigebied. De terugvlucht vertrekt om 14.30 uur uit Salt Lake City, zodat je de volgende ochtend weer rond 8.40 uur op Nederlandse bodem staat.

Gratis skipas voor Park City

Ter gelegenheid van deze nieuwe route mogen wij in samenwerking met Delta Air Lines 25 gratis liftpassen aanbieden. Boek een wintersportvakantie met een vlucht naar Salt Lake City, bijvoorbeeld naar Park City, Amerika’s grootste skigebied en profiteer van dit voordeel. Al vanaf 3 dagen profiteer je van een gratis dagpas als je bij de eerste 25 reizigers bent. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze skisafari Olympic Utah

Gratis skipas voor Park City poedersneeuw

Park City, Amerika’s grootste skigebied

De skigebieden van Park City en The Canyons werden in de zomer van 2015 met een lift met elkaar verbonden waardoor het grootste skigebied van Amerika ontstond. Het skigebied draagt de naam Park City Mountain Resort. Met deze samenvoeging ontstaat het grootste skigebied van Amerika. Delta Air Lines geeft (via ons) 25x een gratis skipas voor 1 dag weg. Sla je slag en profiteer van deze actie!

Vraag hier je offerte of advies op maat

 

Else Schepers
Else Schepers is als ski touroperator actief. Op deze website deelt ze samen met haar team en gastbloggers insidertips en ervaringen om je te inspireren voor een winterse droomreis naar Canada of Amerika.