Wij weten alles van wintersport in Canada en Amerika.

Je hebt er wel eens van gedroomd.... heerlijk afdalen in de poedersneeuw in Amerika of met een helikopter afgezet worden op een plek in Canada waar jij de eerste sporen in de verse sneeuw zet. Maar waar vind je die poedersneeuw? En wanneer kun je het beste gaan? Klinkt herkenbaar? Laat ons je helpen om een prachtige wintervakantie samen te stellen. Vul hier onder je aanvraag in:

Persoonlijk contact

Bel ons! Email is praktisch maar 'echt' contact zorgt vaak voor meer informatie. Wij nemen alle tijd voor je. Bel ons nu: 0162-497500.

Binnen 1 dag een offerte

Als je ons belt of e-mailt, ontvang je direct bericht van ons. Vaak per omgaande maar altijd binnen 1 dag.

Specialisten met kennis

Weet je niet goed wat bij je past? Laat je adviseren door een specialist die uit eigen ervaring vertelt.

Flexibele oplossingen

95% van onze reizen is maatwerk. Daag ons uit met je vraag en wij gaan graag aan de slag om het beste voorstel voor je te maken.

Scherpe prijzen

Persoonlijk contact is fijn, kennis van zaken is belangrijk, goede service is gewenst, maar de prijs moet natuurlijk kloppen. Onze prijzen zijn erg scherp, meestal niet te matchen door andere partijen.

Grootste aanbod

Bij ons vind je het grootste aanbod van de Benelux voor wintersportbestemmingen in Canada en Amerika. Geen enkele andere aanbieder heeft zoveel bestemmingen.