Boek 1 dag helikopter skiën Banff / Lake Louise / Panorama va € 609 pp
arrow_drop_up arrow_drop_down
Helikopterskiën met RK in Canada

Helikopter skiën in Panorama

Als je graag kennis wilt maken met helikopter skiën dan hebben we een prachtig aanbod voor je. Onze partner RK Heliski biedt zeer interessante tarieven voor een dag helikopterskiën (of boarden natuurlijk). Als je bij RK een dag met de heli mee gaat, kun je gebruik maken van hun powderski’s en boards, die zijn inclusief in de prijs. We bevelen aan om eigen schoenen en een eigen helm mee te nemen. Er zijn diverse mogelijkheden.

De locatie van RK Heliski is in Panorama, op zo’n 2 uur rijden van Banff en daarom ook goed te combineren met een verblijf in Banff of in Lake Louise. Je hoeft niet over een eigen auto te beschikken om deze dag te reserveren. Wij regelen graag een transfer voor je. Je wordt dan 's ochtends vroeg opgehaald voor een rit van ruim 2 uur en je krijgt bij aankomst in Panorama een stevig ontbijt. Na de après dki snack in Panorama zorgen we er voor dat je weer terug gebracht wordt naar Banff.

Laagseizoen van 21 december 2018 t/m 16 januari 2019 + vanaf 1 april: 3 runs € 609 pp,  5 runs € 719 pp

Hoogseizoen van 17 januari t/m 31 maart 2019: 3 runs € 639 pp, 5 runs € 749 pp, prijzen prive groepen op aanvraag.

RK heli ski Panorama

Josée beleefde een droom en ging helikopterskiën

07.00 uur: Ik heb geen oog dichtgedaan en stap uit bed in Panorama skiresort!
09.00 uur: Als makke schapen volgen we Rob naar de heli. Best groot.....
10.00 uur: de groepjes zijn geformeerd. De gevorderde groep stapt in de heli.
Helikopterskiën in Canada

Vraag nu een offerte aan voor je eigen heliski avontuur

Als je aangeeft welke dag je wilt reserveren, vragen wij de beschikbaarheid op en regelen de boeking. RK Heliski wil graag weten of je skiet of boardt, wat je gewicht is en of je dieetwensen hebt (voor de lunch). Op tijd boeken is een must, 80% is volgeboekt voor begin december. Boeken doe je gemakkelijk via ons. Mocht het door slechte weersomstandigheden niet door gaan, dan krijg je via ons 100% van de kosten terug.

Wij gebruiken cookies