Wij gebruiken cookies

Ski safari

Een ski safari is een rondreis waarin je meer dan 1 skigebied bezoekt. Je kunt op die manier meerdere skigebieden ontdekken of een combinatie maken met een bezoek aan een stad. Een wintersportvakantie in Canada of Amerika is heel erg geschikt om een ski safari te maken. De skigebieden zijn vaak minder groot dan in Europa, ze liggen dicht bij elkaar en de wegen zijn prima onderhouden en sneeuwvrij zodat je met een veilige huurauto die prachtige rit kunt maken.

De ervaring om in de bergen in Canada of Amerika te rijden is ongeëvenaard, het uitzicht dat je hebt op bijvoorbeeld de prachtige Rockies, is een beeld wat je niet snel vergeet. De verschillende National Parks in Canada en Amerika zijn ook adembenemend mooi, en jij kunt dat allemaal van dichtbij bekijken. Wij hebben in de afgelopen jaren voor honderden mensen een skisafari op maat gemaakt. Want dat doen we het liefst. Samen met jou uitzoeken wat het beste bij je past.

Hier vind je een overzicht van onze meest populaire skisafari’s. De prijs is een vanaf-prijs per persoon inclusief vluchten, huurauto of transfers en overnachtingen. In onderstaande prijs is nog geen liftpas meegenomen.

Skisafari Canada Amerika

 

 

 

 

Berichten over Ski safari: