Page content

Skiën in Jasper nu wel heel bereikbaar!

Skiën in Jasper nu wel heel bereikbaar!

Het dorp is supergezellig, het skigebied geschikt voor elk niveau en de natuur eromheen overweldigend. Een wintervakantie naar Jasper is nu wel heel bereikbaar, dankzij een directe vlucht én directe bustransfer!

Jasper is het geheime pareltje van de Rocky Mountains. Naast goed skiën kun je hier heel goed elanden spotten, hondensledetochten maken, sterren bekijken, ijswandelen, ijsklimmen…. Wat ons betreft de perfecte plek voor een allround wintersportvakantie. En dit seizoen leggen ze de rode loper uit voor ‘guests from Holland’. Want er komt een speciale shuttleservice van Edmonton naar Jasper, aansluitend op de KLM-vlucht van Amsterdam. Dus vanuit het vliegtuig meteen in de bus, linea recta naar Jasper!

Deze shuttleservice start in december en zal tot eind maart twee tot drie keer per week vanaf de luchthaven Edmonton naar Jasper vertrekken. Die shuttleservice is op zich niet nieuw maar Jasper en KLM hebben de handen ineengeslagen en gezorgd voor een extra transfer die aansluit op de KLM vlucht. Perfect voor de Nederlandse wintersporter!

Boek een reis inclusief de transfer

Als je bij ons een wintersportvakantie boeken naar Jasper én met KLM vliegen kun je een huurauto of een transfer boeken. En je krijgt als gast van WCA nog een super fijn voordeel: je wintersportuitrusting (ski’s/board en schoenen) gaat gratis mee op de KLM vlucht naar Edmonton (lees meer) . Je kunt al een week Jasper boeken vanaf € 889 met vlucht, transfer, accommodatie en liftpas dus waar wacht je op? Vraag nu een offerte aan!

Transfer van Edmonton naar Jasper Marmot Basin

Wanneer en voor welke KLM vlucht?

Deze speciale shuttleservice is afgestemd op KLM-vlucht KL675, die op dinsdag, donderdag en zondag aankomt in Edmonton. De shuttle vertrekt om 18:00 uur plaatselijke tijd en arriveert in Jasper om 22:00 uur. De shuttle terug naar Edmonton International Airport vertrekt op dinsdag, donderdag en zondag om 10:00 uur vanuit Jasper, waarna het naadloos aansluit op de retourvlucht KL676.

Dusss…heb je plannen voor een wintersportavontuur in Jasper, grijp dan nu je voordeel! Bel of mail ons voor een offerte!

Lees ook:

IJsklimmen in Jasper National Park: yes we Canyon!

Jasper, de geheime winterparel van Alberta

Wildlife experience in Jasper National Park

Wintersportactiviteiten voor groot en klein in Jasper