Page content

Skisafari Rocky Mountain Powder

Skisafari Rocky Mountain Powder

Combineer vier uitdagende skibestemmingen in deze ski safari voor gevorderde skiërs. De vier bestemmingen die je bezoekt bij deze skisafari in de Canadese Rocky Mountains bieden volop uitdagende afdalingen, fantastisch off piste terrein en adrenaline verhogende glade areas waar je je eigen pad tussen de bomen maakt!
De afstanden tussen de verschillende skigebieden zijn relatief kort en je zult zien: voor je het weet, ben je op de plaats van bestemming, er is onderweg zoveel te zien! Wil je je vakantie helemaal op en top maken? Ga dan catskiën in Fernie of heliskiën in Panorama of Kicking Horse.

Skisafari Rocky Mountain Powder: Calgary – Fernie – Panorama – Kicking Horse – Banff – Calgary

skisafari-route-rocky-mountain-powder

Prijs vanaf € 1790 per persoon

Deze vanaf-prijs is gebaseerd op een verblijf in de accommodaties die hieronder genoemd staan. Wij zijn in dit voorbeeld uitgegaan van een bezetting van twee personen in de appartementen/hotelkamers en een reis in de maand januari. Deze prijs per persoon geldt voor een reisperiode van 12 dagen, waarbij vertrek op elke dag van de week mogelijk is. Je kunt deze reis echter zo lang en zo kort maken als je zelf wilt.

Inclusief in de prijs:

 • Accommodatie: 10 nachten in onderstaande (voorbeeld) accommodaties gebaseerd op een bezetting van twee personen per appartement of hotelkamer:
  Nacht 1                      Calgary             Sandman Hotel Downtown Calgary: hotelkamer
  Nacht 2 en 3             Fernie               Best Western Fernie Mountain Lodge: hotelkamer
  Nacht 4 en 5             Panorama         Ski-Tip, Tamarack, 1000 Peaks of Summit: 1 bedroom
  Nacht 6 en 7             Kicking Horse   Glacier Mountaineer Lodge: hotelkamer
  Nacht 8 en 9 en 10  Banff                  Mount Royal Hotel: premium hotelkamer
 • Vlucht: Retourvlucht Amsterdam – Calgary in de economy klasse met Air Canada/United Airlines/KLM/Icelandair. Inclusief alle taxen zoals luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen.
 • Autohuur via Alamo: Intermediate SUV, gelijkwaardig aan een Toyata RAV4, bezet met twee personen. In deze auto heb je genoeg ruimte voor de koffers en je voelt je veilig. Uit onze eigen ervaring is gebleken dat een SUV echt een must is voor een comfortabele ski safari. Ophalen: Edmonton Airport op dag 1, inleveren: Calgary Airport op dag 10. Inclusief Fully Inclusive pakket: Ongelimiteerde kilometers, CDW + diefstalverzekering, Extended Protection (aansprakelijkheid), lokale belastingen en luchthaventoeslag. Het tarief is voor 1 bestuurder en exclusief Roadside Service Plan (schade aan banden en ruiten) en Fuel Service Option.
 • Lokale en provinciale toeristenbelasting

Niet inbegrepen in de prijs

 • Dossierkosten à € 40,- per boeking
 • Maaltijden
 • Liftpassen en activiteiten, wij doen graag een voorstel
 • Entree Banff National Park en Yoho National Park
 • Huurmateriaal of materiaal meenemen op de vlucht
 • Vlucht upgraden naar Comfort of Business Class
 • Persoonlijke uitgaven en verzekeringen

Opmerkingen

 • De prijzen worden gecalculeerd op basis van de meest voordelige tarieven zoals wij deze van onze partners ontvangen. Bij definitieve reservering kan blijken dat dit tarief niet meer beschikbaar is.
 • Deze skisafari kan compleet naar je eigen wensen worden aangepast en is bijvoorbeeld ook in omgekeerde volgorde te reserveren.
 • Wij houden het recht de reissom aan te passen aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen.
 • Op deze reis zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Reisinformatie Skisafari Rocky Mountain Powder

Zodra je aankomt op Calgary Airport kun je de huurauto ophalen bij Alamo. Vervolgens rijd je Calgary in en kun je de rest van de middag/avond besteden in deze bruisende stad. Als je een vroege vlucht hebt of rechtstreeks vliegt kom je op tijd aan en kun je eventueel ook gelijk door rijden naar Fernie. Fernie lift op ca. 4 uur rijden van Calgary. Wij passen de reis op maat voor je aan.

Skisafari in de Canadese Rocky Mountains

Vraag ons naar leuke restaurants in Fernie en ga zeker een borrel drinken in een local pub, de locals zorgen voor een super relaxte sfeer!

Fernie

De volgende ochtend gaat het ski avontuur echt beginnen in Fernie. Profiteer dat je vroeg op bent en rij naar Fernie of sta op tijd op en neem een lekker uitgebreid Mountain Breakfast in Fernie. Je verblijft een paar nahten in Fernie en je zou één van de dagern kunnen gebruiken om te gaan catskiën. Dan ga je met een pistebully naar onaangeraakte sneeuwvlaktes en trek je je eigen spoor in de sneeuw!

Panorama Mountain Resort

Na Fernie ga je naar Panorama. Je kunt ervoor kiezen om ’s ochtends nog in Fernie te skiën en ’s middags te gaan rijden of je vertrekt juist vroeg om zo op tijd in Panorama te zijn. Houd je ogen goed open, want onderweg is volop wild-life te zien. De weg is prachtig! Je komt langs helder blauwe meren en de Rockies heb je constant in zicht. In het knusse Panorama verblijf je in een appartement of een hotel naar keuze. Panorama is de perfecte bestemming als je een keer wilt helikopterskiën. Je kunt via ons een voordelig dagarrangement boeken en zelf aangeven hoeveel runs je wilt maken.

Skisafari in de Canadese Rocky Mountains

Geniet in Panorama van het skigebied of ga een dagje helikopterskiën, wij bieden een zeer aantrekkelijk dag arrangement in Panorama!

Na Panorama Mountain Resort rijd je verder naar Kicking Horse, één van de meest uitdagende skigebieden van Canada. De tocht duurt zo’n 2 uur. Je rijdt door een indrukwekkende, brede vallei en wordt omringd door bergen en besneeuwde toppen. En met een beetje geluk zie je hier net als ons herten in overvloed! Heb je in Panorama het heliskiën overgeslagen, dan krijg je hier nog een herkansing want in de plaats Golden zijn een aantal heliski operators.

Banff en Lake Louise

Je eindigt je skisafari in de Canadese Rocky Mountains in het wereldberoemde Banff. Omgeven door drie verschillende skigebieden, waarvan Lake Louise op ca. 40 minuten rijden, is dit gezellige dorp de perfecte afsluiting van een topvakantie. Na een paar fijne dagen in Banff ga je naar Calgary, je kunt hier ook nog een nachtje blijven, bijvoorbeeld om de enorm grote shopping mall te bezoeken en te profiteren van de belastingvoordelen van de provincie Alberta. Vervolgens lever je je huurauto in op het vliegveld en ga je met een nachtvlucht weer terug naar Nederland waar je de volgende ochtend landt.

Skisafari Afstandentabel Canada Amerika

Vraag hier je offerte aan voor een skisafari en ontvang binnen 1 dag een vrijblijvend reisvoorstel.