Page content

Skisafari Charmant Colorado (charmante dorpen)

Skisafari Charmant Colorado (charmante dorpen)

Wil je graag een bezoek brengen aan meerdere skigebieden in Colorado, maar verblijf je liever in de kleine, knusse dorpen in plaats van de grote, drukkere bestemmingen, dan is de skisafari Charmant Colorado ideaal voor je!

Verblijf in charmante dorpen en ski waar je wilt

Tijdens deze reis doe je drie ski resorts aan die qua skigebied niet onder doen voor hun grotere broers en zussen, maar die als bestemming wat minder massaal zijn en hierdoor gezellig en overzichtelijk zijn. Toch heb je nog steeds de kans om te gaan skiën in Vail en Breckenridge, aangezien de liftpassen voor Keystone en Beaver Creek ook toegang geven tot deze skigebieden. Geniet van een prachtige wintersportvakantie in het hart van Colorado!

Skisafari Charmant Colorado: Denver – Keystone – Copper Mountain – Beaver Creek – Denver

Prijs vanaf € 1890 per persoon

Deze vanaf-prijs is gebaseerd op een verblijf in de accommodaties die hieronder genoemd staan. Wij zijn in dit voorbeeld uitgegaan van een bezetting van twee personen in de appartementen/hotelkamers en een reis in de maand januari. Deze prijs per persoon geldt voor een reisperiode van 13 dagen, waarbij vertrek op elke dag van de week mogelijk is. De terugvlucht vertrekt op dag 12 vanuit Amerika, waardoor je op dag 13 terug in Nederland zult zijn.

Inclusief in de prijs:

 • Accommodatie: 11 nachten in onderstaande (voorbeeld) accommodaties gebaseerd op een bezetting van twee personen per studio of hotelkamer:
  Nacht 1, 2, 3 en 4      Keystone                 River Run Condominiums: studio
  Nacht 5, 6 en 7          Copper Mountain   Copper Lodging: studio
  Nacht 8, 9, 10 en 11  Beaver Creek         The Charter at Beaver Creek: hotelkamer
 • Vlucht: Retourvlucht Amsterdam – Denver in economy klasse met o.a. Icelandair, Air Canada, United Airlines of KLM. Inclusief alle taxen zoals luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen.
 • Autohuur via Alamo: Intermediate  SUV, gelijkwaardig aan een Toyata RAV4, bezet met twee personen. In deze auto heb je genoeg ruimte voor de koffers en je voelt je veilig. Uit onze eigen ervaring is gebleken dat een SUV echt een must is voor een comfortabele ski safari. Ophalen: Denver Airport op dag 1, inleveren: Denver Airport op dag 10. Inclusief Fully Inclusive pakket: Ongelimiteerde kilometers, CDW + diefstalverzekering, Extended Protection (aansprakelijkheid), lokale belastingen en luchthaventoeslag. Het tarief is voor 1 bestuurder en exclusief Roadside Service Plan (schade aan banden en ruiten) en Fuel Service Option.
 • Lokale en provinciale toeristenbelasting

Niet inbegrepen in de prijs

 • Dossierkosten à € 40,- per boeking
 • Maaltijden
 • Liftpassen en activiteiten, wij doen graag een voorstel
 • Huurmateriaal of materiaal meenemen op de vlucht
 • Vlucht upgraden naar Comfort of Business Class
 • Persoonlijke uitgaven en verzekeringen

Opmerkingen

 • De prijzen worden gecalculeerd op basis van de meest voordelige tarieven zoals wij deze van onze partners ontvangen. Bij definitieve reservering kan blijken dat dit tarief niet meer beschikbaar is.
 • Deze skisafari kan compleet naar je eigen wensen worden aangepast en is bijvoorbeeld ook in omgekeerde volgorde te reserveren.
 • Wij houden het recht de reissom aan te passen aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen.
 • Op deze reis zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Reisinformatie skisafari Charmant Colorado

Deze skisafari begint op Schiphol van waaruit je vlucht naar Denver vertrekt. Tijdens de vlucht kun je onderuit zakken en alvast dagdromen over de fantastische reis die in het vooruitzicht ligt. Wanneer je in Denver aankomt laat je je met de transferbus van Alamo naar de autoverhuur brengen waar je je auto voor de komende 12 dagen ophaalt.

Keystone

Je vervolgt je reis en gaat op weg naar Keystone. Deze 2 uur durende rit voer je door Denver via de I-70 naar Keystone. Dit langgerekte dorp bestaat uit diverse wijken waarbij River Run Village het hart van het ski resort vormt. Hier vind je gezellige restaurants, cafés en diverse winkels. Je loopt vanuit hier zo naar de lift die je het skigebied inbrengt. Het skigebied bestaat uit drie bergen en in totaal zijn er 135 pistes waarvan er ’s avonds nog 15 open blijven voor het avondskiën. Je kunt vanuit hier ook nog een dag(deel) in Arapahoe Basin gaan skiën.

Keystone

De ijsbaan in het centrum van Keystone

Copper Mountain

Op dag 5 reis je door naar Copper Mountain, een klein ski resort, op 30 minuten rijden van Keystone. Dit kleine dorp is onderverdeeld in drie wijken East Village, Center Village en Union Creek. De gevorderde skiërs zullen regelmatig op de pistes rondom Union Creek te vinden zijn waar de black diamond en double black diamond afdalingen zich bevinden. Het Center Village is het gezellige centrum van het dorp met een aantal zeer goede restaurants, gezellige kroegen en volop accommodaties. Union Creek is zeer geliefd bij de families aangezien de beginnerszone zich hier bevindt.

Copper Mountain

Copper Mountain: less is more!

Beaver Creek

Na 3 nachten in Copper Mountain vervolg je je reis naar de laatste bestemming van deze skisafari, Beaver Creek. Je wordt hier ondergedompeld in een stijlvol, chique dorp met verwarmde wandelpaden, roltrappen die je naar de voet van de piste brengen en een prachtige ijsbaan in het midden van het dorp. Het skigebied beschikt over 116 pistes en heeft mogelijkheden voor elk niveau skiër of snowboarder. Ga ook een dag naar Vail om het grootste skigebied van de Verenigde Staten te ontdekken, op 20 minuten rijden van Beaver Creek. Ziehier wat sfeerbeelden van Beaver Creek:

Beaver Creek Beaver Creek Beaver Creek

Op dag 12 reis je terug naar Denver om vanuit daar terug te vliegen naar Nederland. Je zal terugkijken op een heerlijke skivakantie en nog een flinke tijd nagenieten van deze trip. Overweeg je om een dag en een nacht in Denver door te brengen? Lees hier wat deze heerlijke stad je kan bieden: Ontdek Denver in 1 dag (en nacht)

skisafari-USA-Amerika

Vraag hier je offerte aan voor een skisafari en ontvang binnen 1 dag een vrijblijvend reisvoorstel.