Page content

Skiën voor een prikkie in Aspen!

Skiën voor een prikkie in Aspen!

Het klinkt heel tegenstrijdig maar het is toch echt waar! Het skigebied van Aspen viert haar 60e verjaardag met een spotprijsje in voor- en naseizoen.

Now or never deal

Behoor jij tot die categorie skilovers die skiën in Aspen definitely op de bucketlist heeft staan maar denkt dat het onbereikbaar is voor je portemonnee? Kijk dan toch even naar deze leuke meevaller. Want in de periode tussen 22 november en 21 december én van 1 tot 25 april kost de skipas slechts $60 per dag (min. afname 2 dagen). Dus voor 5 dagen skiën ben je zo’n €265 kwijt! Dat is voor Aspen-begrippen belachelijk laag. En ter vergelijking, dat is bijna nog minder dan een 5-daagse skipas voor een groot skigebied in Europa.

Stel, je wilt met 3 vrienden een week skiën in Aspen en je gaat in de week van 13-20 december. Dan kun je door deze aanbieding voor € 1875 per persoon op vakantie. De prijs is inclusief de vluchten van Amsterdam naar Aspen, 7  overnachtingen met ontbijt, een 6 daagse liftpas en de lokale transfers. Klik hier voor een offerte voor jouw reisgezelschap?

Aspen Colorado

Powder on a Sunny Day in at Aspen Highlands in Colorado

Meer weten over het skigebied, lees dan hier alle ins &outs

Skiën in voor- of naseizoen?

De sneeuwrecords van Aspen Snowmass zijn indrukwekkend. Jaarlijks valt er een gemiddelde van bijna 5 meter sneeuw. Maar eerlijk is eerlijk, vorig jaar kwam het een beetje laat op gang. Dus wil je geen risico nemen zet in op april. Dan weet je zeker dat er een fikse basis ligt en heb je nog altijd grote kans op verse champagnepowder! En beloon jezelf op het ongetwijfelde zonnige* pisteterras van Gwyn’s High Alpine op een champagne shower. Alleen een glaasje is ook goed, hoor!

Aspen Snowmass powder 2018

Apres ski op de pistes van Aspen Snowmass

Gwyn’s High Alpine op de pistes van Aspen Snowmass

Meer weten over alle eet&drinkadresjes in Aspen, klik hier.

Vroeg boeken betekent nog meer voordeel

Als je snel beslist dan profiteer je bovendien van interessante vroegboekkortingen die diverse hotels en appartementencomplexen nog een paar weken voorstellen. Skikriebels? Bel ons voor een offerte!

Nog niet overtuigd? Lees dan ons verhaal: Aspen, don’t dream it, just do it!

* Aspen heeft gemiddeld 206 zonnedagen per jaar. Nice!

Aspen Snowmass 2018

Vraag nu een offerte!