Page content

Win een skivakantie naar Amerika, doe mee en win die reis!

Win een skivakantie naar Amerika, doe mee en win die reis!

Ieder seizoen geven wij een wintersportvakantie cadeau. Deze winter is het weer een ge-wel-di-ge reis! Je kunt een 9 daagse reis naar Amerika winnen!

Je vliegt op zaterdag 30 maart rechtstreeks naar Salt Lake City met Delta Air Lines. Op de luchthaven van Salt Lake City staat een huurauto van Alamo voor je klaar. Eén van de vele voordelen van Salt Lake City als toegangshaven van de skigebieden in Utah is dat je zo lekker dicht bij de skigebieden zit.

Je rijdt in iets meer dan een half uur naar je eerste bestemming: Snowbird. Snowbird is één van de meest uitdagende skigebieden van de Verenigde Staten. Het heeft enkele van de meest steile afdalingen in Noord Amerika en het gebied is uitermate geschikt voor off-piste afdalingen door diepe poedersneeuw. Naast de adembenemende steile afdalingen en ongeschonden poedervelden, zijn er voldoende rustige geprepareerde pistes en paden voor de beginnende en gevorderde wintersporter, bijvoorbeeld om leuke tochten te maken.

Na drie heerlijke skidagen op de prachtige pistes van Snowbird rij je in een uur naar de volgende bestemming Deer Valley Resort. In Deer Valley Resort kun je naar hartelust skiën, je skipas is 3 dagen geldig op de circa 100 pistes waarvan bijna 30% geschikt is voor de beginnende skiër, ruim 40% voor de gemiddelde skiër en ruim 30% voor de experts. Deer Valley staat bekend om de perfecte ‘grooming’. In vergelijking met andere gebieden in de regio worden niet alleen veel pistes geprepareerd, maar ook nog op een zeer hoog niveau. Sommige pistes worden zelfs 2x per dag geprepareerd!

Zo ziet je reis er uit:

De hoofdprijs, verzorgd door WintersportCanadaAmerika is een 9 daagse reis naar Amerika voor 2 personen met vertrek op 30 maart 2019 (thuiskomst 7 april). Bij deze reis is inclusief;

  • Retourvlucht met Delta Air Lines naar Salt Lake City
  • SUV huurauto voor je volledige verblijf verzorgd door Alamo
  • 3 overnachtingen in Snowbird
  • 4 overnachtingen in Deer Valley
  • 3 daagse skipas voor Snowbird
  • 3 daagse skipas voor Deer Valley
  • Alle lokale en provinciale belastingen

De overige prijzen worden verzorgd door SnowWorld;

  • Jaarkaart voor één persoon
  • Hotelovernachting bij SnowWorld Landgraaf voor 2 personen, incl. skipas
  • Fondue-arrangement incl. skipas voor 2 personen

Claim hier je code om mee te spelen!

Else Schepers
Else Schepers is als ski touroperator actief. Op deze website deelt ze samen met haar team en gastbloggers insidertips en ervaringen om je te inspireren voor een winterse droomreis naar Canada of Amerika.