Hoe kun je mee doen en wat win je?

Ieder seizoen geven wij een wintersport vakantie kado. Deze winter kun je een reis winnen naar Canada. Je wordt rechtstreeks met Air Canada naar Montréal gevlogen en kunt genieten van 2 skigebieden en 1 stad.

Je bezoekt het authentieke Mont Sainte Anne en het grootste skigebied van de Canadese Oostkust: Mont Tremblant. Je reis wordt compleet gemaakt met een nacht in St. Sauveur waar je kunt avondskiën! Mont Saint Sauveur maakt deel uit van de regio The Laurentians, een prachtige regio met allerlei skigebieden, van mini tot groot. Wij zorgen dat er een huurauto op de luchthaven klaar staat die je de hele reis kunt gebruiken.

Als je je inschrijft op onze mailinglijst doe je automatisch mee. Die kans kun je natuurlijk niet laten liggen! Schrijf je direct in met je e-mail adres en maak kans om aanstaande winter op de pistes in Canada te staan!

De reis is voor twee personen en vindt plaats in de maand maart. Dit is wat je kunt winnen:

- Retourvlucht met Air Canada naar Montréal
- SUV huurauto voor je volledige verblijf
- 3 overnachtingen in Mont Tremblant
- 3 overnachtingen in Mont St. Anne
- 1 overnachting in Saint Sauveur
- liftpassen voor alle bestemmingen (incl. nachtskiën)

Als je je inschrijft op onze e-mailing ontvang je regelmatig nieuws over wintersport in Canada en Amerika. Door je in te schrijven maak je automatisch kans om deze spectaculaire reis te winnen.

Schrijf je nu in!********* UPDATE 17 februari 2017 ************

Voor seizoen 2016/2017 is de prijswinnaar bekend gemaakt op onze Facebookpagina. Voor seizoen 2017/2018 gaan we wederom een reis kado geven, dat wordt op deze pagina gepubliceerd.


Prijswinnaars

De reis van 2016/2017 gaat naar het Canadese Quebec. De winnaar van deze reis naar o.a. Mont Sainte Anne en Mont Tremblant en de regio van The Laurentians is gewonnen door Gino Verherstraeten. Van harte!

In seizoen 2015/2016 won Rick Akkerman een reis naar Steamboat en Winter Park in Amerika:

Rick Akkerman wint een reis naar Steamboat en Winter Park in Amerika


In seizoen 2014/2015 won Lotte van Hooff een reis naar Banff en Lake Louise in Canada:

Lotte van Hooff wint een reis naar Banff en Lake Louise in Canada

Meld je aan bij onze nieuwsbrief en maak ook kans op zo'n gratis wintersport vakantie!

Schrijf je nu in!

Duur van de actie

Meedoen is gratis en kan tot 17 februari 2017, op die dag wordt de winnaar bekend gemaakt. De prijs is een weekreis naar Canada voor 2 personen. Vertrekdatum van de reis wordt in overleg met ons, de airline en de meewerkende accommodaties bepaald en is gepland in de maand maart.

Uitslag

Op 17 februari 2017 wordt op www.Facebook.com/WintersportCanadaAmerika de winnaar bekend gemaakt. Verstrekte persoonsgegevens zullen alleen gebruikt worden door ons bedrijf en de partners die deelnemen aan deze actie. De winnaar wordt gekozen door middel van verloting. Corresponderen over de uitslag is niet mogelijk. De winnaar wordt door ons benaderd in een persoonlijk bericht en heeft vervolgens 3 dagen de tijd om de reis te aanvaarden. WintersportCanadaAmerika behoudt het recht om de actie te beëindigen als daarvoor aanleiding wordt gezien.

Wat win je?

De winnaar ontvangt een wintersportvakantie naar Canada voor 2 personen inclusief retourvlucht vanaf Brussel naar Montréal, de beschikking over een SUV huurauto, een verblijf van 7 nachten totaal en 2 liftpassen. Het gebruik van de accommodaties is inclusief lakens en handdoeken, gas, water en licht en alle lokale belastingen. Er zijn geen verplichte bijkomende kosten behalve de uitgaven voor eigen verteer en vertier, zoals eten of skihuur. Klik op de link voor meer informatie over de bestemmingen van seizoen 2016/2017: Mont St. Anne, Mont Tremblant en Montréal.

Deelname

Iedereen die zich inschrijft op onze mailinglist en ingeschreven blijft tot 17 februari 2017 is verzekerd van deelname. Als je daarna geen mailingen meer wilt ontvangen kun je je op ieder moment weer afmelden.