Iedere winter geven wij een wintersportvakantie cadeau!

Deze winter is het weer een ge-wel-di-ge reis! Je kunt een 9 daagse reis naar Amerika winnen! Je vliegt op zaterdag 30 maart rechtstreeks naar Salt Lake City met Delta Air Lines. Op de luchthaven van Salt Lake City staat een huurauto van Alamo voor je klaar. Eén van de vele voordelen van Salt Lake City als toegangshaven van de skigebieden in Utah is dat je zo dicht bij de skigebieden zit.

Je rijdt in iets meer dan een half uur naar je eerste bestemming: Snowbird. Snowbird is één van de meest uitdagende skigebieden van de Verenigde Staten. Het heeft enkele van de meest steile afdalingen in Noord Amerika en het gebied is uitermate geschikt voor off-piste afdalingen door diepe poedersneeuw. Naast de adembenemende steile afdalingen en ongeschonden poedervelden, zijn er voldoende rustige geprepareerde pistes en paden voor de beginnende en gevorderde wintersporter, bijvoorbeeld om leuke tochten te maken. Lees meer over Snowbird.

Na drie heerlijke skidagen op de prachtige pistes van Snowbird rij je in een uur naar Deer Valley. In Deer Valley kun je naar hartelust skiën, je skipas is 3 dagen geldig op de circa 100 pistes waarvan bijna 30% geschikt is voor de beginnende skiër, ruim 40% voor de gemiddelde skiër en ruim 30% voor de experts. Deer Valley staat bekend om de perfecte ‘grooming’. In vergelijking met andere gebieden in de regio worden niet alleen veel pistes geprepareerd, maar ook nog op een zeer hoog niveau. Sommige pistes worden zelfs 2x per dag geprepareerd! Lees meer over Deer Valley

Zo ziet je reis er uit:

De hoofdprijs, verzorgd door WintersportCanadaAmerika is een 9 daagse reis naar Amerika voor 2 personen met vertrek op 30 maart 2019 (thuiskomst 7 april). Bij deze reis is inclusief;

  • Retourvlucht met Delta Air Lines naar Salt Lake City
  • SUV huurauto voor je volledige verblijf
  • 3 overnachtingen in Snowbird
  • 4 overnachtingen in Deer Valley
  • 3 daagse skipas voor Snowbird
  • 3 daagse skipas voor Deer Valley
  • Alle lokale en provinciale belastingen

De overige prijzen worden verzorgd door SnowWorld;

  • Jaarkaart voor één persoon
  • Hotelovernachting bij SnowWorld Landgraaf voor 2 personen, incl. skipas
  • Fondue-arrangement incl. skipas voor 2 personen

Prijswinnaars

Doeke Jongkees werd op 1 maart 2018 uitgeroepen als winnaar van de heliskireis van seizoen 2017/2018 naar Edmonton, Jasper en Panorama in Canada.

De reis van 2016/2017 ging naar het Canadese Quebec. De winnaar van deze reis naar o.a. Mont Sainte Anne en Mont Tremblant en de regio van The Laurentians is gewonnen door Gino Verherstraeten.

In seizoen 2015/2016 won Rick Akkerman een reis naar Steamboat en Winter Park in Amerika:

Rick Akkerman wint een reis naar Steamboat en Winter Park in Amerika


In seizoen 2014/2015 won Lotte van Hooff een reis naar Banff en Lake Louise in Canada:

Lotte van Hooff wint een reis naar Banff en Lake Louise in Canada


Heb je al een unieke code van ons gekregen als nieuwsbrieflezer? Ga dan rechtstreeks naar de actiewebsite: Klik hier om je code direct te registreren

De actie

De actie loopt van 1 oktober 2018 tot 20 januari 2019. Tijdens deze periode kan aan de winactie worden deelgenomen. Deelname aan de winactie is gratis. Verstrekte gegevens van deelnemers zullen alleen gebruikt worden door de bedrijven die deelnemen aan deze actie.

Uitslag

Op 31 januari 2019 worden de winnaars bekend gemaakt via Facebook. Corresponderen over de uitslag is niet mogelijk. De winnaar verplicht zich medewerking te verlenen aan promotionele activiteiten.

Wat win je?

De winnaar ontvangt een wintersportvakantie naar Amerika voor 2 personen inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam naar Salt Lake City, de beschikking over een SUV huurauto, een verblijf van 7 nachten op basis van logies en 2 liftpassen. Het gebruik van de accommodaties is inclusief lakens en handdoeken, gas, water en licht en alle lokale belastingen. Er zijn geen verplichte bijkomende kosten behalve de uitgaven voor eigen verteer en vertier, zoals eten of skihuur.

Deelname

Iedereen die zich inschrijft op de actiewebsite en ingeschreven blijft tot 1 februari 2019 is verzekerd van deelname. Als je daarna geen e-mailingen meer wilt ontvangen kun je je op ieder moment weer afmelden. Lees de uitgebreide actievoorwaarden