Wij gebruiken cookies

Hoe kun je meedoen en wat win je?

Ieder seizoen geven wij een wintersportvakantie cadeau. Deze winter is het wel een hele bijzondere reis! Je kunt een 11 daagse reis winnen waarbij je gaat helikopterskiën! Je wordt rechtstreeks met KLM naar Edmonton gevlogen en kunt genieten van 2 skigebieden en 1 stad.

***** UPDATE 1 maart 2018 *****

Deze reis werd op 1 maart 2018 gewonnen door Doeke Jongkees. Wij maken in de zomer van 2018 bekend wat de 'win een reis locatie' voor seizoen 2018/2019 zal worden.

****************************************

Je bezoekt het bruisende Edmonton waar je meerdere activiteiten gaat doen. Denk aan het bezoeken van een ijshockey game of een E-bike tocht langs de prachtige River Valley. Vervolgens rijd je in je eigen SUV huurauto naar Jasper waar je gaat skiën in Marmot Basin. Ook bezoek je in Jasper de indrukwekkende Maligne Canyon. Na Jasper rij je over de Icefields Parkway (1 van de 10 mooiste wegen ter wereld) naar Panorama. Hier beleef je een uniek avontuur: Je gaat met RK Heliski een dag helikopterskiën! Je kunt de dag erna het skigebied van Panorama ook nog ontdekken en vervolgens rij je terug naar Edmonton. Wist je dat de grootste shopping mall van Noord Amerika in Edmonton te vinden is? Shop daarom nog lekker een paar uur voordat je de volgende dag weer met de rechtstreekse vlucht naar Amsterdam reist. Wij zorgen dat er een huurauto op de luchthaven klaar staat die je de hele reis kunt gebruiken.

Registreer jouw unieke code op de actiepagina en maak kans op deze reis!

Doe mee met de actie!

De reis is voor twee personen en dit is wat je kunt winnen:

  • Retourvlucht met KLM naar Edmonton
  • SUV huurauto voor je volledige verblijf
  • 3 overnachtingen in Edmonton
  • 3 overnachtingen in Jasper
  • 3 overnachtingen in Panorama
  • Liftpassen voor Marmot Basin en Panorama
  • 1 dag helikopterskiën met 3 runs

RK Heliski

Prijswinnaars

Doeke Jongkees werd op 1 maart 2018 uitgeroepen als winnaar van de heliskireis van seizoen 2017/2018 naar Edmonton, Jasper en Panorama in Canada.

De reis van 2016/2017 ging naar het Canadese Quebec. De winnaar van deze reis naar o.a. Mont Sainte Anne en Mont Tremblant en de regio van The Laurentians is gewonnen door Gino Verherstraeten.

In seizoen 2015/2016 won Rick Akkerman een reis naar Steamboat en Winter Park in Amerika:

Rick Akkerman wint een reis naar Steamboat en Winter Park in Amerika


In seizoen 2014/2015 won Lotte van Hooff een reis naar Banff en Lake Louise in Canada:

Lotte van Hooff wint een reis naar Banff en Lake Louise in Canada


Doe mee met de actie!

Duur van de actie

Meedoen is gratis en kan tot 1 maart 2018, op die dag wordt de winnaar bekend gemaakt. De prijs is een 11 daagse reis naar Canada voor 2 personen. Vertrekdatum van de reis wordt in overleg met ons, de airline en de meewerkende accommodaties bepaald en is gepland eind maart 2018.

Uitslag

Op 1 maart 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt. Corresponderen over de uitslag is niet mogelijk. De winnaar wordt door ons benaderd en heeft vervolgens 5 dagen de tijd om de reis te aanvaarden. De deelnemende partners in deze actie behouden het recht om de actie te beëindigen als daarvoor aanleiding wordt gezien. Verstrekte gegevens zullen alleen gebruikt worden door de bedrijven die deelnemen aan deze actie. De winnaar verplicht zich medewerking te verlenen aan promotionele activiteiten.

Wat win je?

De winnaar ontvangt een wintersportvakantie naar Canada voor 2 personen inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam naar Edmonton, de beschikking over een SUV huurauto, een verblijf van 9 nachten op basis van logies, 2 liftpassen en een dag helikopterskiën. Het gebruik van de accommodaties is inclusief lakens en handdoeken, gas, water en licht en alle lokale belastingen. Er zijn geen verplichte bijkomende kosten behalve de uitgaven voor eigen verteer en vertier, zoals eten of skihuur. Als de winnaar geen voldoende ervaren skiër is om te heliskiën, wordt in plaats daarvan een heli bbq aangeboden.

Deelname

Iedereen die zich inschrijft op de actiewebsite en ingeschreven blijft tot 1 maart 2018 is verzekerd van deelname. Als je daarna geen mailingen meer wilt ontvangen kun je je op ieder moment weer afmelden.